Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky a stojany na TV a monitory
Chcel by som na tom stojane motorceky s ktorymi by som si to pohodlne z gaucu nastavil
- vysoka nosnost az cca 19 kg
- vysoka pevnost, ale zaroven lahka ovladatelnost (nastavitelna)
- elegantne a precizne prevedenie
- cable management
- vyzerá byť pevný a stabilný
- pozor pri ťažších monitoroch, môže mať problém udržať ich - ale to je prirodzené
držiak vyzerá fajn. Problém je, pokiaľ máte stôl priamo pri stene. Pri niektorých polohách tie ramená jednoducho zavadzajú. Je potrebné ich ohnúť smerom dozadu. V prípade nie dosť hlbokého/širokého stola to je problém, lebo Vám to monitory vytlačí dopredu - čo nie je komfortné. Inak ok.
- ľahka montáž
- veľmi ťažký
Fiber Mounts FM78
Pridané: 25. februára 2024
(naposledy upravené 25. februára 2024)
Zakúpený v Drziaky.sk
- Perfektný držiak, výhodná cena! Spokojnosť.
- Ziadna
- Drziak ma velku volu v poslednom klbe, v ktorom je mozne nastavenie pozdlzneho sklonu. Robi priliz velke naklonenia v priecnom smere, ktore by spravne nemali byt ziadne. Neodporucam dany produkt, ak nechcete vyhodit peniaze zbytocne.
- Setri priestor
- Lahka instalacia, kvalitny material
ARCTIC W1A ORAEQ-MA005-GB
Pridané: 17. februára 2024
(naposledy upravené 17. februára 2024)
Zakúpený v Datacomp.sk
funguje
- Drziak nepasoval k televizoru musel som kupit iny..
- jednoduchý a účelný dizajn
- stabilné prevedenie
- zvislý prvok by mohol byť o pár cm vyšší (cca o 5-10cm)
Produkt za tú cenu spĺňa očakávania, môžem odporučiť. Mám na tom 32" a 24" monitor. Stojan je pevný, stabilný, dá sa dobre nastaviť a po nastavení drží. Monitory možno natočiť do požadovaných uhlov, vo všetkých smeroch. Oceňujem veľké množstvo príslušenstva (skrutky, podložky) a variabilitu nastavenia.
- za tu cenu ok, no na 43" telku je to uz na hrane zo stabilitou
- naklananie a nastavenie do polohy aku potrebujete
43" telka sice na drziaku drzi, no pri manipulacii sa kyve a velmi lahko sa nakloni do lava resp. do prava. ale aj dop redu a dozadu. neda sa prilozenymi skrutkami zaistit vodorovna poloha tak aby pri manipulacii sa jeden z rohov neposunul dole. To sa da lahko napravit, no je to otravne
- Bez zbytočného nakladania
- Je zložený z viacerých častí, ktoré sa nedajú precízne zložiť
Držiak veľmi vhodný a ľahko sa s nim dá manipulovať.
- Pevný držiak, ľahko sa montuje
- Vo výrobe ho osadili šikmo
- Výborný pomer ceny a kvality
Pevný držiak celkom som ostal prekvapený za mňa by udržal aj väčšie TV ako 55" pevná zakladna a ešte keď ho nakotvite do betónu tak znesie hodne ...
- Cena,ale mohla byť aj nižšia
- nekvalitný plast
- šuflíčky nelícujú
- roh jedného bol trochu puknutý
- nemá to spodnú stranu
Ako podstavec pod monitor určite neodporúčam. Je to taký tenší labilný plast. Na ten účel,čo som si to ale ja kupovala, postačí-kúpené na vyvýšenie pohárov v presklenenej skrinke.
Stell SHO 4420
Pridané: 9. februára 2024
(naposledy upravené 9. februára 2024)
Zakúpený v planeo.sk
Iso Trade U7028
Pridané: 3. februára 2024
(naposledy upravené 3. februára 2024)
Zakúpený v Priceorcan
- Dobra cena
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »