Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky a stojany na TV a monitory
- Jednoduchá manipulácia
- Funkčný - na zakladné úlony
- Vzhľadom na cenu neocakávajte prifesionalny držiak
- Žiadne s ohľadom na cenu
Potreboval som vytvoriť miesto na stole - vysunutím monitora mimo stôl - to mi tento držial (táto ruka) splnila. Nemalm žiadne vyhrady - dodanie, balenie, zmontovanie a funkčnosť. Kto hľadá napríklad držiak na monitor do detskej izby - tento je ideálny.
- Kvalitne zabalené
produkt ako dobrý, len montáž na stenu je problematickejšia, nakoľko sa držiak pripevňuje spolu s TV
Dobre slúži na to čo má a s montážou som si bez problémov poradila...
Veľká spokojnosť a dobrá cena. Super určite odporúčam.
- Rovnako ako IKEA
- Lahko sa sklada
Používam zatiaľ pár dní, držiak funguje.
- v akciovej cene nema konkurenciu
- 3x dostupne USB
- mal som 2kusy, oba boli krive, diagonalne sa kyvali akoby bola jedna nozicka kratsia
- biela led osvetluje max 1. USB port co moze evokovat, ze ostatne 2 su nenapajane, pritom funguju stale vsetky 3 USB porty
Dizajnovo podareny stojan s 3 USB portami, v danej cene to neponuka nikto, no vyhotovenie je tragicke.
Mal som 2kusy, obidva mali rovnaku chybu - na rovnej podlozke sa kyvali.
Posledny kus som si nechal, kyval sa menej ako prvy. Po zatazeni stojanu monitorom sa chyba viditelne strati, ale v mysli ostane.
- Kvalitny tazky material
- Moznost vysuvat dopredu napr. kvoli manazmentu kablov
- moznost naklonit do vsetkych smerov, i naklopit v par stupnoch
- moznost posuvat v ramci konzoli asi 10 cm hore, dole, dolava, doprava
- bonusova pomocka - minivodovaha v cene
- velke mnozstvo podloziek a skrutiek na vacsinu TV
- Cena je vyborna vzhladom ponukane moznosti produktu a moznost uchytenia aj velkej a tazsej TV
- Chybaju hmozdinky do dutej tehly ale nie je to problem produktu
- Neviem prečo tu ponuka hodnotenie držiaka od PHILIPSU. Objednaval som a prišiel mi brandovaný MALL držiak pre dva monitory. Je super
- Od PHILIPS nechcem nič. Ani cumlik pre decko.
- jednoduchá montáž,
- Stabilný
- Tovar je pekný
- Nepoškodený
- Vsetko je OK
Som spokojná
- Kvalitný výrobok s očakávaným vlastnosťami
- dobré dielenské spracovanie
- otočný a výškovo nastaviteľný
- veľa príslušenstva v balení - podložky rôznej hrúbky, skrutky rôznej dĺžky a rôzneho priemeru pre všetky možné TV, náradie na zmontovanie
- dobrý pomer cena/výkon
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »